Wolnostyg

Ponieważ przechodzę obecnie remont kuchni, jadam dania gotowane nie na ogniu, a w pożyczonym wolnowarze.

Działa. Rzeczy są ugotowane.

Jedno tylko jest zastanawiające: podobno ma się to wszystko warzyć w niższej temperaturze, dlatego dłużej, więc dlaczego po wyjęciu jest tak pieruńsko gorące i nie chce dziadostwo wystygnąć do znośnego poziomu??

;)

Advertisements

One thought on “Wolnostyg

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s